Article Details
CVO zoekt een ervaren medewerker salarisadministratie (0,5 fte m/v) Bericht geplaatst op: 5-10-2017

Het Service Bureau ondersteunt de directeur-bestuurder en de vestigingen op het gebied van Financiën & Control, Personeel & Organisatie en Informatisering.
Binnen de afdeling Personeel en Organisatie ben je belast met de inrichting en uitvoering van de salarisadministratie binnen het salarissysteem HR2day, je doet suggesties voor procedures en richtlijnen op administratief HR-vlak met betrekking tot salarisadministratie. Concreet ben je o.a. verantwoordelijk voor de controle op de urenregistratie, het verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen en het waarborgen van een juiste en tijdige salarisadministratie.

Het profiel:
Wij zoeken een ervaren vakspecialist die communicatief sterk is. Je verstaat je vak en kunt fungeren als vraagbaak voor uiteenlopende vragen vanuit de organisatie. Je kunt aanspreekpunt zijn voor UWV, (zorg)verzekeraars, belastingdienst en ABP en bent bij op het gebied van wet- en regelgeving.
Het spreekt voor zich dat je in deze functie integer bent, nauwkeurig omgaat met details, dat je kritisch bent en blijft bij routinematige werkzaamheden en dat je correct omgaat met vertrouwelijke informatie.

Ben je daarnaast stressbestendig, kun je goed plannen, prioriteren, organiseren en communiceren? Dan komen we graag met je in contact!
Wij vragen nogal wat en daar staat natuurlijk ook wat tegenover.

Wij bieden:
Een zelfstandige en veelzijdige functie met een afwisselend werkpakket en ruimte voor eigen initiatief. De aanstelling vindt plaats op basis van de CAO VO 2016/2017 voor, in eerste instantie, een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 1766,- en maximaal € 2566,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 6 CAO-VO). Daarnaast kent CVO ’t Gooi goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een vaste eindejaarsuitkering (7,4%), vakantietoeslag (8%), een persoonlijk budget voor deskundigheidsbevordering en professionaliseringsactiviteiten, en deels betaald ouderschapsverlof.


Functie-eisen:

• Ruime werkervaring in het uitvoeren van salarisadministratie, bij voorkeur bij een onderwijsinstelling
• Een afgeronde relevante MBO+/HBO-opleiding (minimaal MBO PSA of hoger), ervaring met HR2day is een pré;
• Gedegen kennis met MS-office;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving;
• Ervaring met het opstellen van notities en procedures;
• Competenties: organisatie-sensitiviteit, service gerichtheid, goed kunnen plannen, organiseren, samenwerken en communiceren;
• Financieel en cijfermatig inzicht.
De organisatie:
CVO ’t Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit – van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs – op vier vestigingen. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment en kenmerkt zich door een eigen cultuur. De volgende waarden staan centraal: ontwikkeling van eigen talent en dat van anderen, betrokkenheid bij elkaar en bij de wereld om ons heen en zorg voor iedereen als persoon. Talenten en interesses van kinderen verschillen. Daarom heeft CVO ’t Gooi een breed en gevarieerd aanbod van opleidingen, vakken, lessen en activiteiten voor leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen en een fijne en leerzame schooltijd nastreven. Als Topsport Talentenschool kunnen de scholen van CVO ’t Gooi specifieke voorzieningen bieden voor leerlingen die onderwijs en topsport combineren.
Informatie:
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mw. G. de Kip, manager Personeel & Organisatie, telefoon 035-621 65 17, e-mail g.dekip@cvogooi.nl.

Solliciteren:
Sollicitaties voorzien van het vacaturenummer en vergezeld met een motivatiebrief en cv kunnen tot en met 19 oktober 2017 per e-mail worden verstuurd naar mevrouw M. de Moor, (m.demoor@cvogooi.nl). De eerste gesprekken staan gepland in week 45.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV